VES MASINA GORENJE WHP 62 ES

Šifra proizvoda: 24751
GORENJE
Stanje:

Na zalihama


  • Brzina obrtaja centrifuge : 1200 obr/min
  • Energetski razred : A+++

 

 

Maloprodajna cijena: 288€
Popust za jednokratno plaćanje: 10%
Cijena za jednokratno plaćanje

Na zalihama

*TEHNO MAX DOO se trudi da cijene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cijene su sa uračunatim PDV-om.
Proizvođač

Energetska klasa

Način punjenja

Frontalno

Boja

Bijela

  • Bez kamate.
  • Bez troškova.
  • Bez odlaska u banku.

Hipotekarna banka, u saradnji sa kompanijom Tehnomax, građanima obezbjeđuje potrošački kredit do 36 rata, bez odlaska u banku, bez kamate i bez dodatnih troškova!
Krediti se odobravaju u iznosima od 100€ do 5.000 €, na period otplate od 2 do 36 mjeseci.

Ko može biti korisnik kredita?

  • Korisnici beskamatnog kredita do 24 rate mogu biti: zaposlena lica čiji poslodavci ili sindikalne organizacije imaju zaključen ugovor o poslovnoj saradnji sa Tehnomax DOO u svrhe kupovine robe i lica sa kojima Tehnomax ima pozitivna iskustva u prethodnim kupovinama robe na odloženo plaćanje

Kako izgleda procedura dobijanja kredita?

  • Kako biste postali korisnik ovog kredita, potrebno je: potpisati zahtjev za kredit u Tehnomaxu donijeti popunjenu i od strane poslodavca ovjerenu Potvrdu o zaposlenju i visini primanja, odnosno potvrdu ovjerenu od strane PIO fonda za penzionere ili dobiti pozitivnu preporuku od strane Tehnomaxa lična karta ili dokument sa slikom, na kom je vidljiv JMBG korisnika kredita

Koji dokumenti su mi potrebni?

  • Kredit se može realizovati isključivo u Tehnomax-u uz: – popuninjen zahtjev za kredit (dobija se u Tehnomax-u), potpisanu blanko mjenicu i potpisan ugovor

Samsung 5 godina za vašu bezbrižnost

×

Puno toga može da se dogodi za 5 godina, zato vam dajemo 5 godina garancije na određene Samsung uređaje. Da biste ostvarili pravo na 5 godina garancije, potrebno je da se registrujete na internet stranici samsung5godinagarancija.me najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

Promocija 5 godina garancije važi za određene Samsung frižidere, mašine za veš, ugradne kuhinjske uređaje i usisivače kupljene u periodu od 1.2. do 31.12.2022.

Promocija 5 godina garancije važi za određene Samsung mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša kupljene u periodu od 1.2. do 31.3.2022.

Broj korisničkog servisa 020 405 888 (po cijeni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu).

Saznajte više