-15%

TV LG 65BX3LB OLED

Šifra proizvoda: 24079
LG
Stanje:

Nema na zalihama


 • 4K UHD (3840 x 2160 60 Hz) LED
 • SMART (Web OS)
 • LAN priključak, Miracast, WiFi, HDMI, USB, Audio izlaz (optički)
 • NanoCell tehnologija omogućava realističan prikaz boja i intenzivan contrast
Maloprodajna cijena: 2400€
Popust za jednokratno plaćanje: 15%
Cijena za jednokratno plaćanje
2160€ 2040€

Nema na zalihama

SAMOSVIJETLEĆI PIKSELI
100 miliona razloga da obožavate OLED 

Kada je reč o kvalitetu slike, OLED televizori u potpunosti nadmašuju LED televizore. To je zato što OLED televizori imaju milione samosvetlećih piksela koji mogu da prikažu savršenu crnu, ali i sve ostale boje. Rezultat je jedinstven doživljaj gledanja.
100% intenzivne boje

Očaravajući prikaz boja.

LG OLED televizori postižu maksimalan intenzitet boja zahvaljujući izvanrednoj tehnologiji reprodukcije boja LG televizora. Uz 100% intenzivne boje, LG OLED može da reprodukuje 100% DCI-P3 spektra na prostoru 3D boja koji pokriva ceo opseg osvetljenja televizora. To znači da boje ostaju živopisne i realistične uz potpunu zasićenost, bez obzira na to koliko je prikaz svetao ili taman.

FILMMAKER MODE™

OLED CINEMA

FILMMAKER MODE™ isključuje uglađivanje pokreta dok čuva originalni odnos stranica, boje i brzine kadrova. On precizno prenosi originalnu viziju režisera, tako da možete da doživite filmove onako kako je on predvideo.

OLED
SPORT.

Kategorija:
*TEHNO MAX DOO se trudi da cijene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cijene su sa uračunatim PDV-om.
Proizvođač

Tip ekrana

OLED

Dijagonala ekrana

Rezolucija ekrana

Operativni sistem

Smart Tv

Android

Ne

NanoCell

Ne

Povezivanje

Bežično, DVB-T2/C/S2, USB, WiFi

Energetska klasa

Boja

Crna

Ostalo:

Lokalno zatamnjivanje – samoosvetljeni pixeli
4K Upscaler poboljšivač rezolucije
Wide Color Gamut – savršene boje
Ultra Luminance Pro osvetljenje
HDR tehnologija – Cinema HDR
Dubina boja: 10 bit
4K HRF – HDMI
Dolby Vision
HDR10 Pro
HLG Pro Aplikacije Netflix
Amazon
Google Assistant
Amazon Alexa Zvuk Dolby Atmos
OLED Surround
Clear Voice III
Magic Sound Tuning
Bežična sinhronizacija zvuka Wi-Fi 802.11ac
LAN 1
HDMI 4
USB 3

Bazirano na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti recenziju za “TV LG 65BX3LB OLED”

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Još uvijek nema utisaka za ovaj proizvod.

 • Bez kamate.
 • Bez troškova.
 • Bez odlaska u banku.

Hipotekarna banka, u saradnji sa Tehnomax-om, građanima obezbjeđuje potrošački kredit do 24 rate, bez odlaska u banku, bez kamate i bez dodatnih troškova!
Krediti se odobravaju u iznosima od 100€ do 3.000 €, na period otplate od 7 do 24 mjeseca.

Ko može biti korisnik kredita?

 • Korisnici beskamatnog kredita do 24 rate mogu biti: zaposlena lica čiji poslodavci ili sindikalne organizacije imaju zaključen ugovor o poslovnoj saradnji sa Tehnomax DOO u svrhe kupovine robe i lica sa kojima Tehnomax ima pozitivna iskustva u prethodnim kupovinama robe na odloženo plaćanje

Kako izgleda procedura dobijanja kredita?

 • Kako biste postali korisnik ovog kredita, potrebno je: potpisati zahtjev za kredit u Tehnomaxu donijeti popunjenu i od strane poslodavca ovjerenu Potvrdu o zaposlenju i visini primanja, odnosno potvrdu ovjerenu od strane PIO fonda za penzionere ili dobiti pozitivnu preporuku od strane Tehnomaxa lična karta ili dokument sa slikom, na kom je vidljiv JMBG korisnika kredita

Koji dokumenti su mi potrebni?

 • Kredit se može realizovati isključivo u Tehnomax-u uz: – popuninjen zahtjev za kredit (dobija se u Tehnomax-u), potpisanu blanko mjenicu i potpisan ugovor

LG 5 godina

×
Kupac je obavezan da registruje svoju kupovinu najkasnije 30 dana od datuma kupovine, tako što će popuniti formu na web adresi: http://lg5.eu/me/ Za pitanja ili eventualne probleme oko registracije, kontaktirajte info broj telefona 020/220-443 ili pošaljite e-mail na sljedeću adresu: [email protected]

Sony 5 godina

×
Garancija važi na sve Sony televizore uz prethodnu aktivaciju na sajtu najkasnije 15 dana od dana kupovine. Promocija važi do 15. novembra 2021. godine.

Albanija, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Kipar, Češka Republika, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Nemačka, Grčka, Mađarska, Island, Italija, Kosovo, Letonija, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Makedonija, Crna Gora, Holandija, Norveška, Poljska, Portugalija, Republika Irska, Rumunija, Srbija, Slovačka, Slovenija, Španija, Švedska, Švajcarska, Turska i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Sljedeći modeli ne ispunjavaju uslove za planove proširene garancije kompanije Sony (TVCARD/DICARD/ILCKIT):
 • Televizori: KD-77A1, KD-85ZG9, KD-98ZG9, KD-100ZD9
 • Fotoaparati, kamkorderi i objektivi: ILME-FX3, ILME-FX6V, SELC1635G, SEL400F28GM, SEL600F40GM, SAL300F28G2 i SAL500F40G Obratite se prodavcu za alternativne planove proširene garancije koji vrijede za te modele.