TV LG 55NANO813NA/PA

Šifra proizvoda: 24073
LG
Stanje:

Na zalihama


  • 4K UHD (3840 x 2160 60 Hz) LED
  • SMART (Web OS)
  • LAN priključak, Miracast, WiFi, HDMI, USB, Audio izlaz (optički)
  • NanoCell tehnologija omogućava realističan prikaz boja i intenzivan contrast
Maloprodajna cijena: 910 899€
Popust za jednokratno plaćanje: 10%
Cijena za jednokratno plaćanje

Na zalihama

Svaka boja je kristalno jasna.

LG NanoCell TV koristi nanočestice, našu jedinstvenu Nano tehnologiju, za filtriranje i poboljšanje boja, uklanjanje smetnji iz RGB talasnih dužina. To znači da samo čiste i tačne boje mogu da se prikažu na ekranu. Rezultat je živopisnija, realističnija slika koja će oživeti sadržaj koji gledate.

Umetničko delo iz svakog ugla.

LG NanoCell TV je dizajniran tako da se vodilo računa i o estetici vašeg doma. Uglađeni i minimalistički dizajn omogućava vam da okačite televizor na zid poput umetničkog dela dodavajući na taj način lepotu i osećaj prostranosti vašem domu.

Pure Colors pretvara vaš dom u bioskop

NanoCell TV omogućava realističan prikaz svih scena zahvaljujući živopisnoj funkciji Pure Colors i intenzivan kontrast koji se postiže tehnologijom Nano Black. Pored toga, obezbeđuje optimizovanu sliku i zvuk za spekatakularan, živopisniji užitak. Sada možete da uživate u pravom kućnom bioskopu uz NanoCell TV, koji podržava neograničenu zabavu.
 
HDR 10 Pro & HLG Pro

Nadograđeni glavni HDR formati

NanoCell televizori obezbeđuju optimalan kvalitet HDR slike kroz podešavanje podržanih glavnih HDR formata HLG i HDR 10. Omogućava vam da uživate u svim sadržajima u živopisnoj visokoj definicji.

ALLM, eARC

Igrajte uz najviši standard.

Iskoristite prednost nad protivnicima. Funkcije ALLM i eARC ispunjavaju najnovije specifikacije HDMI 2.1 i omogućavaju prikaz sadržaja koji se brzo kreće u većoj rezoluciji i uz tečnu i sinhronizovanu grafiku.

Game Optimizer

Neviđeni nivo kontrole.

Upgrade video igara na viši nivo. Funkcija Game Optimizer automatski podešava postavke slike tako da optimizuje grafiku i vidljivost i pruža bolji užitak u igranju bez obzira na vrstu igre koju igrate.
Kategorija:
*TEHNO MAX DOO se trudi da cijene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cijene su sa uračunatim PDV-om.
Proizvođač

Tip osvjetljenja

EDGE LED

Dijagonala ekrana

Rezolucija ekrana

Operativni sistem

Smart Tv

Android

Ne

NanoCell

Da

Povezivanje

DVB-T2/C/S2

Energetska klasa

Boja

Crna

Ostalo :

Glasovna pretraga
Brzi pristup
Pretraživač interneta
Savetnik kanala
Wi-Di – bežično povezivanje sa računarom
Airplay – podržani iPhone, iPad, MacBook
Magična mobilna konekcija
Magični daljinski
Magični link
Muzički plejer
Miracast
Simplink
DLNA Operativni sistem webOS Smart TV Slika HDR10 Pro
NanoCell tehnologija
4K Active HDR tehnologija
Nano boja širokog spektra
Edge LED lokalno zatamnjivanje
4K Upscaler poboljšivač rezolucije
Realistične boje
Ultra osvetljenje

  • Bez kamate.
  • Bez troškova.
  • Bez odlaska u banku.

Hipotekarna banka, u saradnji sa kompanijom Tehnomax, građanima obezbjeđuje potrošački kredit do 36 rata, bez odlaska u banku, bez kamate i bez dodatnih troškova!
Krediti se odobravaju u iznosima od 100€ do 5.000 €, na period otplate od 2 do 36 mjeseci.

Ko može biti korisnik kredita?

  • Korisnici beskamatnog kredita do 24 rate mogu biti: zaposlena lica čiji poslodavci ili sindikalne organizacije imaju zaključen ugovor o poslovnoj saradnji sa Tehnomax DOO u svrhe kupovine robe i lica sa kojima Tehnomax ima pozitivna iskustva u prethodnim kupovinama robe na odloženo plaćanje

Kako izgleda procedura dobijanja kredita?

  • Kako biste postali korisnik ovog kredita, potrebno je: potpisati zahtjev za kredit u Tehnomaxu donijeti popunjenu i od strane poslodavca ovjerenu Potvrdu o zaposlenju i visini primanja, odnosno potvrdu ovjerenu od strane PIO fonda za penzionere ili dobiti pozitivnu preporuku od strane Tehnomaxa lična karta ili dokument sa slikom, na kom je vidljiv JMBG korisnika kredita

Koji dokumenti su mi potrebni?

  • Kredit se može realizovati isključivo u Tehnomax-u uz: – popuninjen zahtjev za kredit (dobija se u Tehnomax-u), potpisanu blanko mjenicu i potpisan ugovor