,

ROBOT ROWENTA RR6827WH

Šifra proizvoda: 24800
ROWENTA
Stanje:

Na zalihama


 Usisavač ima 3 načina čišćenja: Random – temeljita navigacija koja izbjegava prepreke i prazne prostore za optimalno pokrivanje cijele površine, Random Room – automatska navigacija  30 minuta u Random načinu za brze rezultate u određenoj sobi, a funkcija Edge omogućuje savršeno čišćenje duž zidova.

Robotski usisavač koristi navigacijski sustav SMART EXPLORATION 2.0, savršenu kombinaciju infracrvenih senzora za izbjegavanje prepreka, senzora pada, koji sprječavaju prevrtanje robota na stepenicama.

Robot usisavač nudi mogućnost planiranja čišćenja u vrijeme koje želite, isti program za svaki dan u nedelji, idealan za održavanje vaše kuće.

Robotom X-plorer S20 može se upravljati i daljinski, uz pomoć daljinskog upravljača i ručno.

 

Maloprodajna cijena: 290€
Popust za jednokratno plaćanje: 10%
Cijena za jednokratno plaćanje

Na zalihama

Robotski usisivač serije 20 Rowenta Explorer samostalni je usisavač, idealan za čišćenje prašine na tvrdim površinama.

*TEHNO MAX DOO se trudi da cijene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cijene su sa uračunatim PDV-om.
Proizvođač

Tip usisivača

Robot usisivač

Skladištenje prašine

Posuda za prašinu

Boja

Bijela

  • Bez kamate.
  • Bez troškova.
  • Bez odlaska u banku.

Hipotekarna banka, u saradnji sa kompanijom Tehnomax, građanima obezbjeđuje potrošački kredit do 36 rata, bez odlaska u banku, bez kamate i bez dodatnih troškova!
Krediti se odobravaju u iznosima od 100€ do 5.000 €, na period otplate od 2 do 36 mjeseci.

Ko može biti korisnik kredita?

  • Korisnici beskamatnog kredita do 24 rate mogu biti: zaposlena lica čiji poslodavci ili sindikalne organizacije imaju zaključen ugovor o poslovnoj saradnji sa Tehnomax DOO u svrhe kupovine robe i lica sa kojima Tehnomax ima pozitivna iskustva u prethodnim kupovinama robe na odloženo plaćanje

Kako izgleda procedura dobijanja kredita?

  • Kako biste postali korisnik ovog kredita, potrebno je: potpisati zahtjev za kredit u Tehnomaxu donijeti popunjenu i od strane poslodavca ovjerenu Potvrdu o zaposlenju i visini primanja, odnosno potvrdu ovjerenu od strane PIO fonda za penzionere ili dobiti pozitivnu preporuku od strane Tehnomaxa lična karta ili dokument sa slikom, na kom je vidljiv JMBG korisnika kredita

Koji dokumenti su mi potrebni?

  • Kredit se može realizovati isključivo u Tehnomax-u uz: – popuninjen zahtjev za kredit (dobija se u Tehnomax-u), potpisanu blanko mjenicu i potpisan ugovor