KLIMA HISENSE TQ50BA0EG-EW 18 IN-OUT

Šifra proizvoda: 23311
HISENSE
Stanje:

Na zalihama


Tip: zidni
Inverter: Da
Kapacitet hlađenja: 1.3 – 5.7 kW, nominalno 17000 BTU
Energetska klasa: A++, EER: 3.91, SEER: 8.1

Kapacitet grejanja: 1.5 – 6.0 kW, nominalno 14000 BTU
Energetska klasa: A++, COP: 4 SCOP: 4.6
Freon: R32

Cijena za kupovinu na rate: 620€

558.00 

Na zalihama

Model unutrašnja jedinica TQ50BA0EG
spoljašnja jedinica TQ50BA0EW
zemlja porekla Kina
Hlađenje potrošnja pri hlađenju(kW) 1.28
Grejanje potrošnja pri grejanju(kW) 1.4
Dodatne funkcije uklanjanje vlage 1.7
WiFi Da
Unutrašnja jedinica protok vazduha (m3/h) 1000
dimenzije VxŠxD (mm) 1014×315×231
težina (kg) 12
display za očitavanje temperature Da
nivo zvučne snage – buka (dB) 40
Spoljašnja jedinica dimenzije VxŠxD (mm) 860×650×310
težina (kg) 50
nivo zvučne snage – buka (dB) 56
Freon tip freona R32
količina freona u sistemu (gr) 1220g
Opseg rada spoljašnji temperaturni opseg od -20℃ do +43℃

Kategorija:
*TEHNO MAX DOO se trudi da cijene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cijene su sa uračunatim PDV-om.
Proizvođač

Kapacitet klima uređaja

17000 BTU

Energetska klasa

Freon

R-32

Jonizator

Da

Bežično upravljanje

Da

Protok vazduha hlađenja

1000m2

Boja

Bijela

Na osnovu 0 utisaka

0.0 overall
0
0
0
0
0

Podijelite Vaš utisak o “KLIMA HISENSE TQ50BA0EG-EW 18 IN-OUT”

Još uvijek nema utisaka za ovaj proizvod.

 • Bez kamate.
 • Bez troškova.
 • Bez odlaska u banku.

Hipotekarna banka, u saradnji sa Tehnomax-om, građanima obezbjeđuje potrošački kredit do 24 rate, bez odlaska u banku, bez kamate i bez dodatnih troškova!

Krediti se odobravaju u iznosima od 100€ do 3.000 €, na period otplate od 7 do 24 mjeseca.

Ko može biti korisnik kredita?

Korisnici beskamatnog kredita do 24 rate mogu biti: zaposlena lica čiji poslodavci ili sindikalne organizacije imaju zaključen ugovor o poslovnoj saradnji sa Tehnomax DOO u svrhe kupovine robe i lica sa kojima Tehnomax ima pozitivna iskustva u prethodnim kupovinama robe na odloženo plaćanje

Kako izgleda procedura dobijanja kredita?

Kako biste postali korisnik ovog kredita, potrebno je: potpisati zahtjev za kredit u Tehnomaxu donijeti popunjenu i od strane poslodavca ovjerenu Potvrdu o zaposlenju i visini primanja, odnosno potvrdu ovjerenu od strane PIO fonda za penzionere ili dobiti pozitivnu preporuku od strane Tehnomaxa lična karta ili dokument sa slikom, na kom je vidljiv JMBG korisnika kredita

Koji dokumenti su mi potrebni?

Kredit se može realizovati isključivo u Tehnomax-u uz: – popuninjen zahtjev za kredit (dobija se u Tehnomax-u), potpisanu blanko mjenicu i potpisan ugovor

 • CKB Banka Shop&Go od 6 do 24 rate 620.00 
 • Premium Hipotekarna Banka od 12 do 24rate po cijeni 589.00 , a 539.40  za keš
 • LaRata Podgorička do 24rate 620.00 
 • NLB banka – Libero od 3 do 12 rata na 620.00 
 • Od 3 do 24 rata 620.00 
 • Uslovi: Zaposleni u firmama sa kojima imamo sklopljen ugovor za kupovinu na rate. Spisak firmi možete pogledati klikom na ovom linku
 • Procedura: Iz računovodstva firme uzimate potvrdu za kupovinu na rate a zatim je zajedno sa ličnom kartom donosite u našu poslovnicu, provjeravamo potvrdu, potpisujete ugovor i preuzimate robu.

Uslovi: Penzioneri do 75 godina izlazne starosti

Procedura: Iz naše poslovnice uzimate izjavu koju ovjeravate u fondu PIO a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje penzije vraćate u našu poslovnicu, potpisujete račun i ugovor o prodaji i preuzimate robu.

 • Bez kamate i bez provizije
 • Rok otplate od 3 do 12 mjeseci
 • Iznos do 3.000 EUR.

Proces obuhvata korake koje je potrebno preduzeti – od apliciranja do realizacije kredita. Učesnici u procesu su klijent/kupac, partnerska firma i Alter Modus.

PRVI KORAK: Klijent dobija profakturu od nas za robu koju planira kupiti. Na profakturi se nalaze proizvodi za koje je kupac zainteresovan, kao i njihova maloprodajna cijena kao i podaci o kupcu (ime, prezime, adresa stanovanja, jedinstveni matični broj).

DRUGI KORAK: Klijent sa profakturom dolazi u jednu od kancelarija Alter Modusa. Na osnovu priložene profakture, kreditni službenik Alter Modusa obrađuje Zahtjev za kredit. Kredit se obrađuje u visini ukupnog novčanog iznosa koji se nalazi na profakturi do iznosa od 3000e. Kredit se odobrava isključivo licu čiji podaci odgovaraju podacima fizičkog lica na profakturi. Kreditni savjetnik nakon odobrenja kredita informiše klijenta. Klijent potpisuje Ugovor o kreditu.

TREĆI KORAK: Klijent sa Ugovorom o kreditu odlazi u naš prodajni objekat. Na osnovu Ugovora o kreditu kupcu se isporučuje roba. Kupac sa Ugovorom o kreditu odlazi u prodajni objekat partnera. Ugovor o kreditu treba da bude potpisan od strane kreditnog savjetnika u Alter Modusu i da bude pečatiran. Podaci o kupcu na Ugovoru o kreditu moraju biti identični sa njegovim ličnim podacima. Ugovor o kreditu služi kao dokaz da su novčana sredstva odobrena od strane Alter Modusa.

 • Do 12 mjesečnih rata
 • Iznos do 1000eur

Kupac donosi ovjerenu potvrdu od firme u kojoj radi i ovjeren dokument o administrativnoj zabrani. Radnik Tehnomax-a potrebnu dokumentaciju zajedno sa kopijom lične karte, saglasnosti o upitu u kreditni registar šalje MFI Labor-u kako bi izvršili provjeru kupca. Ukoliko kupac zadovoljava uslove kupovine i njegova primanja nisu zadužena više od 50% mjesečnog primanja kredit se odobrava u iznosu do 1000e.

Uslovi važe i za penzionere bilo koje starosne dobi, uz potvdu iz Fonda PIO.

POPUSTI

Popusti za gotovinsko plaćanje

Kupci u maloprodajnim objektima TEHNO MAX-a ostvaruju pravo na popust u iznosu od 10%, koji popust se ističe na cijeni artikla, i to isključivo za jednokratna plaćanja – gotovinsko plaćanje, plaćanje platnim karticama (cjelokupnog iznosa) poslovnih banaka u Crnoj Gori, prilikom virmanskog plaćanja cjelokupnog iznosa ponude.

Posebni popusti

Kupci takođe mogu ostvariti posebne popuste prilikom plaćanja određenim platnim karticama i to za:

 • Platne kartice Hipotekarna banka AD Podgorica: Premium i Premium Plus – odobrava se popust od 13% ;
 • Platne kartice NLB Montenegro banka AD Podgorica – odobrava se popust od 13%;
 • Platne kartice Erste banka AD Podgorica – odobrava se popust od 12%;
 • Online kupovina nije moguca kreditnim karticama narate, vec iskljucivo jednokratnim placanjem.