-15%

HP OMEN GAMING STOLICA 6KY97AA


Stanje:

Dostupno kao narudžbina na zahtev


Maloprodajna cijena: 411€
Popust za jednokratno plaćanje: 15%
Cijena za jednokratno plaćanje
369.9€ 349.35€

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Karakteristike (opis): Odvojivi jastuci za glavu i lumbalni deo kičme Podešavajuća pozicija naslona za ruke
Podesiva visina stolice: Da
Nagib stolice: Da
Nagib naslona: Da
Maksimalna nosivost: do 136 kg
Dimenzije stolice: 62 x 143 x 59 cm (ŠxVxD)
Materijal: Eko koža
Boja: Crna
Prava potrošača: Zakonska saobraznost 2 godine

Sedište je prostrano i postavljeno debelim jastukom, što garantuje udobnost. Za njega su pričvršćeni nasloni za ruke koji su izrađeni od izdržljive plastike. Pored očekivanog podešavanja visine, ovi nasloni mogu da se pomeraju i napred-nazad, levo-desno, ali i zakrive da bi ispratili vaš položaj.

HP Omen gaming stolica ima visok naslon, što omogućava da oslonite cela leđa i umanjuje opterećenje. Uz njega dolaze dva jastuka koja se mogu odstraniti po potrebi – jedan za dodatnu podršku vratu, drugi za podupiranje lumbalnog dela kičme. Oba jastuka se pričvršćuju za naslon elastičnim trakama. Nagib naslona se podešava povlačenjem ručice sa desne strane stolice – moguće ga je podesiti između 90 i 135 stepeni, zavisno od toga da li ste došli da se opustite ili pobedite.

Baza je izrađena od čelika, u mogućnosti da nosi do 136 kg tereta, i spaja se sa ostatkom stolice putem nosača za sedište. Na njemu se nalaze ručice za kontrolisanje visine i nagiba sedišta. Točkovi se podjednako dobro snalaze na glatkim površinama kao i na tepisima, a standardizovani su, te ih možete i zameniti ako vam se ne dopadnu.

Kategorija:
*TEHNO MAX DOO se trudi da cijene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cijene su sa uračunatim PDV-om.
  • Bez kamate.
  • Bez troškova.
  • Bez odlaska u banku.

Hipotekarna banka, u saradnji sa kompanijom Tehnomax, građanima obezbjeđuje potrošački kredit do 36 rata, bez odlaska u banku, bez kamate i bez dodatnih troškova!
Krediti se odobravaju u iznosima od 100€ do 5.000 €, na period otplate od 2 do 36 mjeseci.

Ko može biti korisnik kredita?

  • Korisnici beskamatnog kredita do 24 rate mogu biti: zaposlena lica čiji poslodavci ili sindikalne organizacije imaju zaključen ugovor o poslovnoj saradnji sa Tehnomax DOO u svrhe kupovine robe i lica sa kojima Tehnomax ima pozitivna iskustva u prethodnim kupovinama robe na odloženo plaćanje

Kako izgleda procedura dobijanja kredita?

  • Kako biste postali korisnik ovog kredita, potrebno je: potpisati zahtjev za kredit u Tehnomaxu donijeti popunjenu i od strane poslodavca ovjerenu Potvrdu o zaposlenju i visini primanja, odnosno potvrdu ovjerenu od strane PIO fonda za penzionere ili dobiti pozitivnu preporuku od strane Tehnomaxa lična karta ili dokument sa slikom, na kom je vidljiv JMBG korisnika kredita

Koji dokumenti su mi potrebni?

  • Kredit se može realizovati isključivo u Tehnomax-u uz: – popuninjen zahtjev za kredit (dobija se u Tehnomax-u), potpisanu blanko mjenicu i potpisan ugovor