Novi
24-inčni model

Živjele boje.

iMac

Upoznajte se — ovo je novi iMac.

Ima sve ono zbog čega voliš Apple. Plus turbo čip M1. Plijeni elegancijom. Osvaja snagom. Savršeno se uklapa u tvoj život.

Sedam super boja.

Koja je tvoja?

Šta Mac čini Macom?

Ugrađene aplikacije

Moćni alati za kreativnost i produktivnost dolaze sa svakim Macom: aplikacije za istraživanje, povezivanje i rad.

iCloud

iCloud je ugrađen u svaki Apple uređaj. To znači da će svi tvoji sadržaji kao što su fotografije, belješke i drugo, biti sigurni, ažurirani i dostupni odakle god poželiš. I to automatski. Ti samo nastavi raditi ono što voliš. U iCloudu svi za početak dobijaju 5 GB besplatne memorije, a povećanje kapaciteta jednostavno je i uvijek dostupno.

MacBook Air

Zračna sila.

Čip Apple M1 ispisuje novo poglavlje Apple-ovog najtanjeg i najlakšeg prenosnog računara. I do 3.5 puta brži procesor. I do 5 puta brži grafički procesor. Naš najnapredniji Neural Engine koji omogućava i do 9 puta brže učenje. Najduže trajanje baterije do sada na MacBook-u Air. I kućište bez ventilatora za tihi rad. Toliko snage u tako praktičnom pakovanju.

Naoružan novim čipom Apple M1

MacBook Pro

Profi od glave do pete.

Zahvaljujući čipu Apple M1, 13-inčni MacBook Pro nezamislivo je brz i moćan. Procesor mu je sad i do 2,8 puta brži. Grafika i do 5 puta. A tu je i naš najnapredniji Neural Engine za do 11 puta brže mašinsko učenje. I baterija koja traje do 20 sati, što je novi rekord na Mac-u. Ovo je novi nivo Apple prenosnog računara.

Naoružan novim čipom Apple M1